Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δεν ήξεραν;...


 Ας ρώταγαν...

Σχόλιο Nonews

Χτυπιούνται και ξαναχτυπιούνται τα δεξιόστροφα τηλεοπτικά παράθυρα (εκπορευόμενα εκ Μαξίμου και μη) με ποια ιδιότητα μπήκε χθες στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Στέφανος Κασσελάκης, αν έπρεπε να καθίσει στις θέσεις των επισήμων της Βουλής ή σε κάποιο θεωρείο, αν έπρεπε να χειροκροτήσει ή όχι μετά την ομιλία του τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Σωκράτη Φάμελλο κτλ. 

Μάλλον απευθύνονται σε αδαείς Δεξιούς και εν γνώσει τους, γιατί το ξέρουν πολύ καλά, κάνουν προπαγάνδα. Διαφορετικά ας... ρωτήσουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία είχε δεχθεί λίγο πριν τον Κασσελάκη, καθώς είναι η ανώτατη πολιτειακή παράγοντας, αν τον δέχθηκε ως πρόεδρο κόμματος, ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι αυτή θα τους πει.

Επίσης, ας ρωτήσουν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπό ποία ιδιότητα υποδέχεται τον Κασσελάκη σήμερα στην Κύπρο. 

Όσο για το αν χειροκρότησε τον κ. Φάμελλο (χειροκροτητή τον είπαν οι κακοήθεις) μάλλον προς τιμήν του είναι. Ένας αρχηγός κόμματος να χειροκροτά έναν βουλευτή και δη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, μετά την ομιλία του... 


from KAFENEIO-GR https://ift.tt/IwFzWGb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου