Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ευτυχώς που δεν είναι ρατσιστές...

 
Άστραψε και βρόντηξε ο Κυριάκος Βελόπουλος ενάντια στην τροπολογία για χορήγηση άδειας παραμονής και εργασίας σε μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, μιλώντας για ισλαμοποίηση της χώρας έναντι κέρδους 1 δισ. ευρώ τον χρόνο. Με το γνωστό, «δραματικό» ύφος του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι η νομιμοποίηση των μεταναστών δεν γίνεται για το δημογραφικό, ούτε για τους αγρότες, ούτε για τους κτηνοτρόφους, αλλά για συγκεκριμένους επιχειρηματίες...

Και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, είπε: «Σε εμάς δεν περνούν αυτά. Ό,τι λέτε είναι πολιτικές ανοησίες», υποστηρίζοντας ότι η προστιθέμενη αξία της γεωργικής παραγωγής τής χώρας είναι περίπου 7 δισ. τον χρόνο. «Πόση θα ήταν η επίπτωση της έλλειψης εργατών; 400 εκατ.; Μισό δισ; Ένα δισ; Αξίζει πραγματικά η ισλαμοποίηση της χώρας για ένα δισ. το χρόνο;» είπε και συνέχισε: «Φέρτε πίσω τα παιδιά που διώξατε. Τα 700 χιλιάδες ελληνόπουλα. Το θέμα είναι οντολογικό, υπαρξιακό, φιλοσοφικό, εθνικό».

Και μετά πρόσθεσε ότι στην Ελληνική Λύση «δεν είμαστε ρατσιστές», αλλά «θέλουμε μια Ελλάδα που θα είναι χριστιανική. Θέλουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, εφ' όσον η χώρα δύναται. Αφήστε τους Έλληνες ήσυχους. Ασφυκτιούν».


efsyn.gr



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/vYAtjhG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου