Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Άστατος καιρός σήμερα με βροχές, ανοιξιάτικος το Σαββατοκύριακο – «Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;»

Άστατος καιρός σήμερα με βροχές, ανοιξιάτικος το Σαββατοκύριακο – «Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;» Άστατος καιρός σήμερα με βροχές, ανοιξιάτικος το Σαββατοκύριακο – «Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;»
Επιμένει ο άστατος καιρός και σήμερα, ενώ από αύριο περιορίζεται προς τα νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας. Μάλιστα από Παρασκευή ανεβαίνει αρκετά και η θερμοκρασία για να οδηγηθούμε σε ένα Σαββατοκύριακο ανοιξιάτικο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, νοτιάδες, αραιές συννεφιές κατά τόπους πιο πυκνές, λίγες βροχές και αφρικανική σκόνη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. «Οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά ότι το ημερολόγιο θα δείχνει Δεκέμβρη! Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;», διερωτάται ακόμη στην ανάρτησή του στο Facebook. Ο καιρό σήμερα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης […]

* This article was originally published here

from KAFENEIO-GR https://ift.tt/h5rVqDd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου