Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κασσελάκης - Φάμελλος: Ο διάλογος στα social media και η αναφορά στον Μητσοτάκη...


 Απάντηση στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την παραμονή του στην θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έδωσε ο Σωκράτης Φάμελλος...

Πιο συγκεκριμένα ο νεοεκλεχθής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έγραψε σε ανάρτησή του ότι ο «Σωκράτης Φάμελλος χαίρει της εκτίμησης όλου του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «μας κράτησε δυνατούς, μαχητικούς και αξιόπιστους την πιο δύσκολη στιγμή, όταν ο Κ. Μητσοτάκης νόμιζε ότι δεν θα είχε αντίπαλο στη Βουλή». Και κατέληξε αναφέροντας πως «παραμένει Πρόεδρος της Κ.Ο, έχοντας τη στήριξη μου και την εμπιστοσύνη μου». 

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Φάμελλος απάντησε στην ανάρτηση σημειώνοντας ότι «είναι τιμή και ευθύνη για εμένα η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη να παραμείνω στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 


Και πρόσθεσε ακόμα πως «Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από την Βουλή, με συλλογικότητα, τεκμηρίωση και μαχητικότητα τον αγώνα για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας. Γιατί τα πράγματα στη χώρα μας δεν πάνε καλά και υπάρχει ανασφάλεια και αγωνία στην οικονομία και την κοινωνία από τις πολιτικές του Μητσοτάκη. Και γιατί εκτός από μαχητική αντιπολίτευση απαιτείται και μια συγκροτημένη μεταρρυθμιστική πρόταση για προοδευτική διέξοδο και διακυβέρνηση».



Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση νωρίτερα με τον Σωκράτη Φάμελλο, στη Βουλή,με τον ίδιο να κάνει γνωστό, σε δήλωσή του, ότι ο κ. Φάμελλος παραμένει στο τιμόνι της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


from KAFENEIO-GR https://ift.tt/Mf872gl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου