Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Απόδραση με ανατροπή για την ΑΕΚ στη Λεωφόρο!


 Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και ανατροπή, στο ντέρμπι της Λεωφόρου για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και τον πλησίασε στο -1, καλύπτοντας τη «γκέλα» με τον Πανσερραϊκό.

Το «τριφύλλι» μπήκε καλά, προηγήθηκε με φανταστικό τέρμα του Τζούριτσιτς στο 10’, όμως η «Ένωση» έβγαλε χαρακτήρα, πήρε σταδιακά τον έλεγχο, φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση με τον Τσούμπερ στο 36’ και τελικά στο μεγάλο «διπλό», υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλο της στην πρώτη του ήττα, με το τέρμα του Πινέδα, στο 70’!


Κακή η διαιτησία του Ιταλού Σότσα, με λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο, θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον Γαλανόπουλο, στο 59ο λεπτό.

Η επόμενη, εμβόλιμη, αγωνιστική βρίσκει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με το συγκρότημα του Αλμέιδα να υποδέχεται τον Ατρόμητο, με αμφότερα τα ματς να γίνονται την Πέμπτη (28/09).

Στο… μυαλό των κόουτς:

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με δύο αλλαγές σε σχέση με τη Βιγιαρεάλ. Σχηματισμό το 4-2-3-1, τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στα μετόπισθεν. Ο Ρούμπεν και ο Βιλένα ήταν οι κεντρικοί χαφ, ενώ Τζούριτσιτς και Μαντσίνι αγωνίστηκαν στα «φτερά» και ο Μπερνάρ πίσω από τον Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/X0vfBmz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου