Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Συνελήφθη o τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στο Κολωνάκι


 Στη σύλληψη του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν προχώρησαν σήμερα οι Αρχές, μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.


Η ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο είχε έρθει εκδρομή στην Ελλάδα και βρισκόταν στο μπαρ που διασκέδαζε και ο ποδοσφαιριστής, μαζί με τους φίλους της. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής πλησίασε το κορίτσι και άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα μέρη του σώματός της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, την παρέσυρε με τη βία και την κακοποίησε σεξουαλικά. 


Η ανήλικη έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από την παρέα της και όταν τους είπε ότι έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων του τερματοφύλακα, εκείνοι του επιτέθηκαν και ακολούθησαν σκηνές χάους στην πλατεία Κολωνακίου.


Ξύλο με τους Βέλγους

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας λίγο πριν τις 05:00 τα έξι άτομα ενεπλάκησαν σε άγριο ξύλο, με άσχημα χτυπήματα και φωνές, που αναστάτωσαν τους κατοίκους και τους έβγαλαν στα μπαλκόνια.


Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, προχώρησε σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων: τέσσερις Βέλγοι και ένας Ισραηλινός υπήκοος. Οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου δεν μηνύθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, πλην ενός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι, για το οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/jNst1dB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου