Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Εκτός φυλακής με βραχιολάκι και ο Μαρκ Ταραμπέλα...


 Απελευθερώνεται και ο Μαρκ Ταραμπέλα με βραχιολάκι, ο ένας εκ των ευρωβουλευτών που είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο Qatar-gate.

Ήδη... έχουν αποφυλακιστεί με βραχιολάκι ο Αντόνιο Παντσέρι που θεωρείται «εγκέφαλος» της υπόθεσης, αφού συνεργάστηκε με τις βελγικές αρχές και άρχισε να δίνει ονόματα και στοιχεία, καθώς και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η τύχη της Ελληνίδας ευρωβουλευτή αναμένεται να κριθεί εκ νέου τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, οπότε αναμένεται να βρεθεί ξανά ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου για τη συνέχιση ή μη της προφυλάκισής της.

Στο μεταξύ, το εφετείο της Νάπολης αποφάσισε να αναβάλει και πάλι την απόφαση σχετικά με το αίτημα των βελγικών αρχών να τους παραδοθεί ο ευρωβουλευτής Αντρέα Κοτσολίνο, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στο σκάνδαλο και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχουν κάνει αναφορά στο ρόλο του ο Παντσέρι και ο Τζόρτζι.

Προς το παρόν, ο Ιταλός ευρωβουλευτής βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Νάπολη. Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά αναβολή λήψης απόφασης από την ιταλική δικαιοσύνη.



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/aXvdrTy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου