Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Μητσοτάκης...


 Εθνικιστικός παροξυσμός στο «γαλάζιο» στρατόπεδο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζει τις προκλήσεις.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star ζήτησε από τους δύο υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη, Οζγκιούρ Φερχάτ και Χουσείν Ζεϊμπέκ αντίστοιχα, να δηλώσουν το αυτονόητο, ότι...είναι δηλαδή Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες. Ζήτηση επίσης να δηλώσουν πως σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Με τη Νέα Δημοκρατία εδώ και μέρες να επιτίθεται με ακραία ρητορική σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει και να αλλάξει την προεκλογική ατζέντα γεμίζοντας ακροδεξιό δηλητήριο τον δημόσιο διάλογο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε δις, για τους δύο υποψήφιους βουλευτές του, πριν από τις εκλογές, αλλά και ύστερα από αυτές και το κόμμα της Κουμουνδούρου να απαντά σε υψηλούς τόνους στην «γαλάζια» πολιτική αλητεία για τη Ροδόπη.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε και στις δήθεν παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ να αποκρούουν την επίθεση τονίζοντας πως «η αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στη Θράκη δεν γίνεται επαναλαμβάνοντας τις κυπατζίδικες πρακτικές του παρελθόντος και ζητώντας πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μεταμέλεια».



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/LKBaEHm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου