Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ανοιξε το Nammos στη Μύκονο και έκαναν μήνυση στην εφορία!

To Νammos σήμερα το πρωί είναι ανοιχτό, το τηλεφωνικό κέντρο απαντά και μας ενημερώνουν πως η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά ενώ ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να φτάνει στην παραλία.

Αυτό φέρεται να καθυστερεί την απόφαση και περιπλέκει την υπόθεση

Σύμφωνα με το protothema, o αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποίησε...
το κλιμάκιο εφοριακών έγινε την Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο.

Μια υπάλληλος της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργειου Οικονομικών εμφανίστηκε στη Ψαρρού με φόρεμα παραλίας, ενώ ακριβώς από πίσω της ακολουθούσαν δυο άνδρες ατημέλητα ντυμένοι, ενώ ακόμη πέντε ελεγκτές φέρονται να είχαν ακροβολιστεί σε κάθε γωνιά της επιχειρησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέλη του κλιμακίου ζήτησαν από τους υπεύθυνους να τους οδηγήσει προς τις ταμειακές μηχανές και εκείνοι έδειξαν πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.

Αφού έγινε έλεγχος όλες τις ταμειακές μηχανές οι εφοριακοί φέρονται να διαπίστωσαν πως το μαγαζί δεν είχε κόψει αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ.

Ισχυρίστηκαν μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης κατά την διάρκεια του ελέγχου πάτησαν κάποιο «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις.

Αυτός είναι όμως ο ισχυρισμός που  αρνείται κατηγορηματικά η επιχείρηση η οποία μέσω των νομικών της συμβούλων απάντησε με μια πρωτοφανή κίνηση μηνύοντας τους εφοριακούς για παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Nammos και αποσπάσματα μεταδίδει το protothema.gr «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρία μας».

 «Σε κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, από τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδόθηκαν 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Nammos ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48ωρες».

Aπό το Nammos υποστηρίζουν οτι τα μελή του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείου έλεγχου με ψευδείς διαπιστώσεις και γι αυτό προέβησαν στην κατάθεση μήνυσης.


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2Nc8Loz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου