Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Μάλλον για να μην αλλοιωθεί ο πολιτισμός μας από ξένους, κάναν παράνομες ελληνοποιήσεις μεταναστών, δύο στελέχη της ΝΔ

Δύο πολύ άριστα στελέχη της ΝΔ, συμμετείχαν σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων που εξάρθρωσε η αστυνομία και στο οποίο συμμετείχαν 23 άτομα.

Ανάμεσά τους, εφτά δικηγόροι, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι στελέχη της περιφέρειας και ένα υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου....


Τα στελέχη της μεγάλης πατριωτικής παράταξης που συνελήφθησαν, είναι ένας πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου που εκλέχθηκε με τη ΝΔ και ένας πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακόμα καλύτερα, ο σύζυγος μίας εκ των δικηγόρων που συνελήφθησαν, είναι μέλος της φρουράς χρυσαυγίτη βουλευτή.

Το κύκλωμα φαίνεται πως μετέφερε αλλοδαπούς στο Μεσολόγγι που θεωρούνταν “φιλική” πόλη, τους εμφάνιζε να εργάζονται και σε συνεργασία με συλληφθέντα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπέβαλλαν έγγραφα και λάμβαναν τις ελληνοποιήσεις χωρίς έλεγχο.

Από το εξωτικό Μεσολόγγι, μας είχε έρθει και μια άλλη παρόμοια είδηση πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Τότε, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών και χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Πρεβεζάνος για «συνδρομή» του σε εγκληματική συμμορία που μέσω του αερολιμένα της πόλης του διακινούσε από την Ελλάδα προς χώρες της δυτικής Ευρώπης μετανάστες και ναρκωτικά.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να αναγνωρίσει οποιοδήποτε ελαφρυντικό στον πρώην αιρετό «άρχοντα» καθώς και να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή του και έτσι ο Πρεβεζάνος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ο Πρεβεζάνος είχε εκλεγεί δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ, η οποία τον στήριξε και στις αναμετρήσεις του 2006 και του 2010. Επιπλέον, από το 2006 ως το 2014 είχε διατελέσει και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Μαζί με τον πρώην Δήμαρχο σε ποινές επίσης 25ετούς κάθειρξης καταδικάστηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχει κάποια υπόνοια που να συνδέει τις δύο αυτές υποθέσεις μεταξύ τους.


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2NcF5rb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου