Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Φύσσας σε Θάνο: «Το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από εσένα»

Φύσσας σε Θάνο: «Το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από εσένα» Οι αποφάσεις του Δημήτρη Θάνου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, δημιούργησε πολλά παράπονα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τα οποία εκφράστηκαν από τον Τάκη Φύσσα αρχικά, αλλά και από τον Γιάννη Αλαφούζο στη συνέχεια...

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τα εκφράσει, κυρίως για την φάση του πέναλτι στον Μάρκους Μπεργκ.



Εκεί όμως, όταν μπήκε αντίκρισε τον Γιάννη Κομπότη να κάνει έντονες παρατηρήσεις στον ρέφερι της αναμέτρησης για την φάση του πέναλτι του Αμπντούλ Ατζαγκούν, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο Ντάνιελ Πράνιτς.



«Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα χωρίς καχυποψία. Οι αποφάσεις σου όμως, μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Έχει δει όλη η Ελλάδα το πέναλτι, εκτός από εσένα. Είσαι υπεύθυνος για το σημερινό αποτέλεσμα», του είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.



Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος, την ώρα που έβγαινε από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, εμφανώς απογοητευμένος έλεγε πως «θα τα πούμε την Τρίτη» και εννοούσε στην παρουσίαση των νέων εφετινών μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.







from ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://ift.tt/1mGZGPU

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου