Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Η καρατόμηση του διοικητή της 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο αποδεικνύει το εξής απλό…

 
Ανέτοιμη και ανίκανη να προστατεύσει από τον πύρινο όλεθρο την Ελλάδα, τις περιουσίες των πολιτών της, τις καλλιεργήσιμες και τις δασικές της εκτάσεις, αλλά ακόμα και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας, αποδείχτηκε ξανά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα όσα δραματικά συνέβησαν στη Νέα Αγχίαλο, που μάλλον κατά τύχη δεν μετατράπηκαν σε τραγικά, είχαν ως αποτέλεσμα την καρατόμηση του επικεφαλής της 111 Πτέρυγας Μάχης (Σμήναρχος [Ι] Δημήτριος Νικολαΐδης, ανέλαβε καθήκοντα στις 31/3/2023).

Γεγονός που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αυτά που έλεγαν τόσο καιρό και εξακολουθούσαν μάλιστα να παπαγαλίζουν ακόμα και εν μέσω της καταστροφής για «πλήρη ετοιμότητα», δεν είναι τίποτα άλλο παρά «τρίχες κατσαρές», ή «κουραφέξαλα», που λέει και ο σοφός λαός μας.

Φθάσαμε στο σημείο οι φλόγες να πυροδοτήσουν εκρήξεις σε μια από τις κεντρικότερες αποθήκες οπλισμού της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο, με πολίτες και τουρίστες να απομακρύνονται άρον-άρον με πλωτά μέσα από την περιοχή για να σώσουν τις ζωές τους!


https://www.newsbreak.gr/ellada/492066/i-karatomisi-toy-dioikiti-tis-111pm-sti-nea-agchialo-apodeiknyei-to-exis-aplo/



from KAFENEIO-GR https://ift.tt/nQjxX5O
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου