Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

‘Εριξε ο Καμμένος στεφάνι στο «ακριβές σημείο πτώσης του ελικοπτέρου»;

Σοβαρό θέμα φαίνεται να έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα με τη ρίψη στεφάνου, από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο, προς τιμή των τριών νεκρών αξιωματικών του ελληνικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στα Ίμια το 1996. Το περιστατικό παρουσιάστηκε ως ένδειξη αποφασιστικότητας από ελληνικής πλευράς στις τουρκικές προκλήσεις. Υπήρξαν όμως και δημοσιεύματα που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνουν λόγο για «αυτογκόλ»...
, διότι ο Έλληνας Υπουργός που επέβαινε στην κανονιοφόρο Νικηφόρος, ουσιαστικά αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει τη ρίψη από ασφαλή απόσταση, δεδομένου πως τα Ίμια είχαν ήδη περικυκλωθεί από τουρκικά πλωτά και εναέρια μέσα.

Ας δούμε τι αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το δημοσίευμα δίνει την εντύπωση πως η ελληνική πλευρά διατήρησε το τακτικό πλεονέκτημα στην «αντιπαράθεση» ενώ διατυπώνεται ο ισχυρισμός πως το στεφάνι ρίχτηκε στο ακριβές σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου.
Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη. Δείτε στο protagon.grptisidiastima.com,
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν «πάρτι» με τα όσα έλαβαν χώρα στα Ίμια, κάνοντας λόγο για «σόου Καμμένου» και «αποκλεισμό του Ελληνικού πολεμικού σκάφους από το Τούρκικο ναυτικό». Μάλιστα, χρησιμοποίησαν φωτογραφία από την ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Το ίδιο ακριβώς, ότι τα Ίμια έχουν περικυκλωθεί από το τουρκικό ναυτικό, δείχνουν και τα τουρκικά βίντεο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://ift.tt/2DZ8J1D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου