Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οι προτάσεις της ημέρας (30/01)

Τρίτη (30/01) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον, μιας και εμπεριέχει κάποια παιχνίδια που χρήζουν προσοχής. Έχουμε ξεχωρίσει επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ.

Για πάμε να δούμε τι και πως…


Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από την αναμέτρηση Εστορίλ – Τοντέλα. Η Εστορίλ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -2 από την παραμονή της κι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ στην έδρα της δείχνει να βελτιώνεται αρκετά σε σχέση με τα παιχνίδια μακριά από αυτήν. Σήμερα οι συνθήκες την ευνοούν, καθώς υποδέχεται μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Τοντέλα από την πλευρά της είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όντας μακριά από όλους και απ’ όλα, ενώ είναι μια ομάδα που βασίζεται κυρίως στο “σπίτι” της, καθώς εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Έδρα και απόλυτο κίνητρο μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στην Goalbet.

Συνεχίζω με το Overaki και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπράγκα και Αβές. Η Μπράγκα αρέσκεται σε παιχνίδια με υψηλό σκορ και γρήγορο ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό ότι προέρχεται από επτά σερί Over 2,5, ενώ στα έξι από αυτά επαληθεύτηκε και το G/G. Η ασταθής αμυντική λειτουργία της Αβές δύσκολα θα αντισταθεί σήμερα, ωστόσο επιθετικά η ομάδα είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.95 στην Betshop, ένα σημείο που πιθανόν να έπρεπε να προσφέρεται σε χαμηλότερες τιμές.

Το Goal/Goal προκύπτει από το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και την κόντρα της Αλ Αΐν με την Μαλκίγια. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Αλ Αΐν είναι κλάσεις ανώτερη και θεωρούμε “δεδομένο” πως θα βρει τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Μαλκίγια από την πλευρά της είναι μια πολύ επιθετική ομάδα που σκοράρει στα περισσότερα από τα παιχνίδια της και είναι αναγκασμένη να κάνει το ίδιο και σήμερα αν θέλει να συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση της Ασίας, μιας και το σημερινό παιχνίδι είναι νοκ άουτ. Το σενάριο του G/G φαντάζει αρκετά πιθανό και θα το κρατήσουμε σε απόδοση 2.40 στον Stoiximan.

Το Ημίχρονο/Τελικό προέρχεται από την αναμέτρηση Σάντα Κλάρα – Μπράγκα Β’. Η Σάντα Κλάρα βασίζεται κυρίως στην πολύ καλή αμυντική λειτουργίας της, έτσι οδηγεί τα παιχνίδια στα “μέτρα” της και σε πολύ αργό τέμπο. Εντός έδρας βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, κόντρα στην προτελευταία, Μπράγκα Β’. Το Χ/1 φαντάζει ως μια καλή περίπτωση και θα το κρατήσουμε σε απόδοση 4.20 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνω με μπάσκετ και το παιχνίδι Άλμπα Βερολίνου – Γκραν Κανάρια. Θα πάμε με την Άλμπα που «καίγεται» για τη νίκη ενώ η Γκραν Κανάρια ενδέχεται να βολευτεί και με μια ήττα με μικρή διαφορά. Επιπλέον, η Γκραν Κανάρια δεν έχει παίξει καλό μπάσκετ τον τελευταίο μήνα με εξαίρεση το 100-81 επί της Άλμπα, το 86-108 επί της Γαλατασαράι και το τελευταίο δεκάλεπτο με την απαράδεκτη Σαραγόσα στο οποίο πέτυχε επιμέρους 28-15. Ο κόουτς Ρενέσες γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια, η Άλμπα θα κάνει έντονη προσπάθεια για να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης επομένως η επιλογή είναι νίκη της Άλμπα σε απόδοση 2.00 στον Stoiximan.

bethome.gr


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://ift.tt/2DO5T06
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου