Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το εξαιρετικό πρόγραμμα μπλοκαρίσματος διαφημίσεων στο Chrome

(Ειδική ανάρτηση και λόγω συγκεκριμένης "ενοχλητικής διαφήμισης,"το μόνο που δεν θα δείτε ,το slider μας )

Το Adblock Plus είναι η έκδοση για Google Chrome του δημοφιλούς προγράμματος για μπλοκάρισμα διαφημίσεων στον περιηγητή σας.

Όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, γνωρίζετε πόσο ενοχλητικές μπορούν να γίνουν οι διαφημίσεις. Φωτίζουν, αναβοσβήνουν και γενικά μπαίνουν στη μέση. Εάν είναι κανείς πραγματικά άτυχος μπορούν να είναι μέχρι και επικίνδυνες....
Το Adblock Plus αφαιρεί τις διαφημίσεις από τις σελίδες που βλέπετε, αφήνοντας έναν καθαρό, γαλήνιο και άσπρο χώρο στη θέση τους.

Το Adblock Plus δουλεύει χρησιμοποιώντας φίλτρα. Εάν μερικά στοιχεία είναι παρόντα σε μια σελίδα, το πρόγραμμα τα φιλτράρει. Υπάρχουν πολλά έτοιμα διαθέσιμα φίλτρα και μπορείτε να διαλέξετε όσα θέλετε από το μενού ρυθμίσεων του Adblock Plus. Εάν είστε λίγο πιο τεχνολογικά έμπειρος, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας φίλτρα, ή να επισημάνετε τα προηγουμένως μη φιλτραρισμένα αντικείμενα κάνοντας δεξί κλικ σε αυτά και επιλέγοντας Μπλοκάρισμα Στοιχείου (Block Element).

Στις επιλογές ρυθμίσεων του Adblock Plus θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε ιστοσελίδες σε λίστες εξαίρεσης (για να τις εξαιρέσετε από το μπλοκάρισμα) και να εναλλάξετε μερικές άλλες επιλογές. Επίσης, θα δείτε το εικονίδιο του Adblock Plus στη γραμμή διευθύνσεων και επιλέγοντάς το θα μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε το Adblock Plus με ένα πάτημα.

Αν έχετε κουραστεί από τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο, δοκιμάστε το Adblock Plus. Δεν θα το μετανιώσετε.


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2srroLF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου