Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Οι 10 πιο τρελές θεωρίες συνομωσίας στο διαδίκτυο


Καλωσήρθατε στον κόσμο του ίντερνετ όπου βασιλεύει η φαντασία αλλά ενίοτε και η παράνοια. Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από σοβαρές επιστημονικές μελέτες μέχρι απίστευτα τρελές θεωρίες συνομωσίας οι οποίες ισχυρίζονται ότι κάποιοι διάσημοι δεν υπάρχουν καν καθώς και αμέτρητες αναλύσεις σχετικά με το πως μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση (την οποία με τη σειρά τους εξαπάτησαν οι "μεγάλοι" που κυβερνούν τον μάταιο αυτό κόσμο)...


Ας δούμε μερικές από τις πιο παράξενες ιδεολογίες που κατέκλυσαν κατά καιρούς τον ιστό.

1. Η Melania Trump εχει μια σωσια που ακολουθει τον προεδρο παντου στις επισημες εκδηλωσεις


Τον Οκτώβριο πολλοί αναρωτήθηκαν μέσω Twitter σχετικά με την πραγματική ταυτότητα της γυναίκας που βρισκόταν ένα βήμα πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο σε μια συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. Οι χρήστες του Twitter έβαλαν δίπλα-δίπλα τις φωτογραφίες με την "πραγματική Melania" και την "σωσία της Melania" και κατέληξαν ότι η σωσίας είναι ελαφρώς πιο κοντή από την πραγματική Πρώτη Κυρία.

2. Η J.K. Rowling δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα




Το 2005, η Νορβηγός δημιουργός ταινιών Nina Grünfeld ισχυρίστηκε ότι η σειρά Χάρι Πότερ δημιουργήθηκε από μια ολόκληρη βιομηχανία συγγραφέων και ότι η γυναίκα που έγινε γνωστή ως J.K. Rowling είναι απλώς βιτρίνα. "Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να γράψει έξι χοντρά βιβλία τα οποία μεταφράστηκαν σε 55 γλώσσες και πούλησαν περισσότερα από 250 εκ. αντίτυπα σε λιγότερο από 10 χρόνια;", ρωτάει η Grünfeld.

3. Ουτε Φινλανδια υπαρχει


Η θεωρία ξεκίνησε μέσω του Reddit το 2015, όταν ένας χρήστης με το όνομα "Raregans" ισχυρίστηκε ότι η Φινλανδία ήταν μια φανταστική χώρα την οποία οραματίστηκαν οι Ιάπωνες και η Σοβιετική Ένωση την εποχή του Ψυχρού Πολέμου σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα αλιείας στη Βαλτική.

Ο Raregans ισχυρίστηκε επίσης ότι οι άνθρωποι που μένουν στη χώρα που είναι γνωστή ως Φινλανδία είναι στην καταγωγή Σουηδοί, Εσθονοί και Ρώσοι.

4. Μια ελιτ ερπετων κυβερνα τον κοσμο και ο Justin Bieber ειναι ενας απο αυτους



Μια Έρευνα Ανάλυσης της Κοινής Γνώμης που πραγματοποιήθηκε το 2016 αποκάλυψε ότι σχεδόν 12 εκ. άνθρωποι πιστεύουν ότι μια ελίτ τάξη ερπετών κυβερνούν τον κόσμο. Μια τέτοια σαύρα είναι και ο Justin Bieber, ο οποίος φημολογείται ότι στη μέση μιας συναυλίας του μεταμορφώθηκε σε ένα γιγάντιο ερπετό με "μεγάλα νύχια με λέπια" και "μια μαύρη ρίγα στη μέση".

5. Το ice bucket challenge ηταν στην πραγματικοτητα ενα τελετουργικο των Σατανιστων



Όταν ξεκίνησε το περίφημο ice bucket challenge το 2014, κυκλοφόρησαν και κάποιες σχετικές θεωρίες συνωμοσίας. Κάποιοι σχολιαστές ανέβηκαν στο YouTube ελπίζοντας να ξεσκεπάσουν τα σκοτεινά κίνητρα πίσω από την δημοφιλή πρόκληση. Πολλοί από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι το όλο σκεπτικό ήταν μια τελετουργία κάθαρσης για την μεγαλύτερη ανθρώπινη θυσία στην ιστορία του κόσμου που αποτελεί μέρος ενός μυστικού κώδικα των Illuminati που παρέδωσε στην οργάνωση ο ίδιος ο Σατανάς.

6. Η NASA ανακαλυψε δευτερο ηλιο και μας το κρυβει



Όταν η NASA αποκάλυψε την ανακάλυψη του Πλανήτη 9 το 2016, ο αστρονόμος Paul Cox ισχυρίστηκε μέσω ίντερνετ ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για ένα δεύτερο ήλιο. Σε ένα βίντεο τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί μια σελίδα που λειτουργεί ως ρομποτικό τηλεσκόπιο και ακολουθώντας την πορεία του Ερμή, να μας δείχνει έναν δεύτερο ήλιο. "Η NASA και άλλοι οργανισμοί μας κρύβουν πολλά", λέει ο Cox. "Δεν μας λένε την αλήθεια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

7. Η Michelle Obama ειναι μια διεμφυλικη γυναικα η οποια δολοφονησε την Joan Rivers.



Η Alex Jones του InfoWars μας "αποκάλυψε" μια θεωρία το 2016: Μετά το αστείο της Joan Rivers ότι η Michelle Obama είναι διεμφυλική γυναίκα, οι Obama έβαλαν να την δολοφονήσουν.

8. Η κυβερνηση του Ισραηλ εχει επιθετικους καρχαριες με GPS ως οπλο εναντιον των εχθρων τους



Μετά από μια σειρά επιθέσεων από καρχαρίες απέναντι από τις ακτές της Αιγύπτου το 2010, ένας αξιωματούχος του Νότιου Σινά κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ισραήλ ότι διαθέτει καρχαρίες-δολοφόνους με συστήματα GPS τους οποίους έστειλε στην Αίγυπτο για να εκδικηθεί τους εχθρούς του.

9. Ο ΟΗΕ συνωμοτει να μας εξολοθρευσει ολους



Επί χρόνια το σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης Agenda 21 το οποίο υποστήριζε ο ΟΗΕ κατηγορήθηκε για πολλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο ίντερνετ το σχέδιο Agenda 21 είναι ένα σχέδιο των Illuminati για να εξολοθρεύσουν την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού.

10. Ο Robert Kardashian και ο Ted Cruz ειναι το ιδιο προσωπο



Σύμφωνα με την συγκεκριμένη θεωρία ο Robert Kardashian δεν έχει πεθάνει αλλά ζει υποδυόμενος τον Ted Cruz προκειμένου να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την φατρία Kardashian και να κάνει καριέρα στην πολιτική.




from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2CTBOu7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου