Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Με… φόρα στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Το απόλυτο απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μία ακόμη… δοκιμασία αυτή τη φορά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τέσσερις στις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη Κυριακή επικράτησαν με σκορ 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα...
 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του, φρόντισε να ρίξει τους τόνους, αναγνωρίζοντας τη διαφορά που έχουν φέτος οι Πειραιώτες με τον Πέδρο Μαρτίνς με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παλέψει για τη νίκη μέσα στο Φάληρο, ώστε να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο νίκες σε ντέρμπι.


Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Κάνιας κα Μαουρίσιο, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Καρέλης και Ακπόμ. Εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Χατσερίντι, Ουάρντα.


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2P0BnBM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου