Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Απολύθηκε ο Ισμαέλ από τον Απόλλωνα Σμύρνης - «Ο πρόεδρος με απείλησε» καταγγέλλει ο τεχνικός

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος μετά την ήττα από την Λάρισα στην Ριζούπολη και την κάκιστη εικόνα απολύθηκε.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαλεριέν Ισμαέλ...
και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο 42χρονος Γάλλος τεχνικός ωστόσο ξέσπασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λίγο μετά την ανακοίνωση. Κατήγγειλε απειλές από τον πρόεδρο Έκτορα Μονεμβασιώτη, αλλά και παρεμβάσεις στην αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές στην αναμέτρηση με την Λάρισα για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

«Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα. Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς. Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Ισμαέλ.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι καταγγελίες του Ισμαέλ έχουν περίοπτη θέση στην ειδησεογραφία κορυφαίων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, όπως «Equipe., «Sky Sport» και «Sport.de».

Για το εν λόγω θέμα η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε:

«Πριν από λίγους μήνες αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με Βαλεριέν. Του αναθέσαμε εν λευκώ την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση αξιοποίησης του ρόστερ της ομάδας. Αποφάσισε να κρατήσει ελάχιστους παίκτες από το ρόστερ που είχαμε τότε και προσέθεσε ένα μεγάλο αριθμό νέων παικτών της επιλογής του. Με εξαίρεση των Μάντζιο που ήταν πρόταση της διοίκησης. 


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ https://ift.tt/2MGZ44W
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου