Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έχασε την ευκαιρία, αλλά δεν μένει εκεί η ΑΕΚ

Τεράστια ευκαιρία ώστε να γίνει φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έχασε η ΑΕΚ, ύστερα από το 1-1 στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η «Ένωση», αν και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από τον Ατρόμητο..

, λόγω μίας κακής στιγμής και της ποιότητας του Ουάρντα δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο».

Σίγουρα η κούραση από το παιχνίδι στο Κίεβο και η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς έπαιξε τον ρόλο της, αφού η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έπαιξε μπαλάρα, ενώ σημαντικό ρόλο είχε ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες στο β’ ημίχρονο.

Πλέον η ΑΕΚ καλείται να στρέψει την προσοχή της στο προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα πράγματα για τον Ισπανό τεχνικό, όμως, γίνονται δύσκολα, καθώς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμό άλλοι δύο παίκτες, πέρα του Σιμόες.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος υπέστη σύσπαση στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Αραούχο ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εκείνος θα φανεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Νίκλας Χουλτ είχε ένα θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος.

95
SHARES
FacebookTwitterΠερισσότερα...



from ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://ift.tt/2oAqt9M
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου