Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Οι προτάσεις της ημέρας (29/12)

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας μας απ’ ότι φαίνεται, καθώς το ένα απόλυτο των επιλογών διαδέχεται το άλλο. Κάπως έτσι κύλησε και η χθεσινή μέρα, καθώς πληρωθήκαμε δυνατό σημείο, Goal/Goal, Overaki και μπάσκετ, παίρνοντας έτσι ακόμη περισσότερη ψυχολογία για το τριήμερο που έρχεται.
Ούτε σήμερα θα κάνουμε στοιχηματικές υπερβολές, θα κινηθούμε με τέσσερις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική. Για πάμε να δούμε τι και πως…
Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από την αναμέτρηση Κροτόνε – Νάπολι. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν έντονα με τη φετινή τους παρουσία, καθώς μετά το πέρας των 18 πρώτων αγωνιστικών είναι οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης κι όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους. Η Νάπολι από την πλευρά της παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στα περισσότερα από τα παιχνίδια της, είναι στην κορυφή και στο +1 από τη Γιουβέντους, ενώ στις εννιά φετινές της εξόδους μετράει οκτώ νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Θεωρούμε πως οι “παρτενοπέι” δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα και πως θα φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση με υψηλό σκορ. Έτσι, θα επιλέξουμε το Νάπολι -1 (Ευρωπαϊκό) σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan.
Συνεχίζω με Goal/Goal από το παιχνίδι Σεντ Μίρεν – Νταντί Γιουνάιτεντ. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τη Σεντ Μίρεν να είναι στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς και την Νταντί Γιουνάιτεντ να ακολουθεί με 36 κι ένα ματς λιγότερο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση πιθανόν να κρίνει πολλά στη μάχη για την απευθείας άνοδο και πιστεύουμε πως οι οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 1.75 στην Goalbet.
Περνάω στο Overaki και την κόντρα της Γουίγκαν με την Τσάρλτον. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 23 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 52 πόντους, όντας στο +4 από τους διώκτες τους. Μετρούν έξι νίκες και δυο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, στα πέντε από αυτά επαληθεύτηκε το Over 2,5 και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, κόντρα στην αδύναμη λειτουργία της Τσάρλτον. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 9η θέση όντας στο -2 από την εξάδα και τα πλέι οφ, μετρούν μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους κι αν δεν αλλάξουν σημαντικά κάτι στην απόδοσή τους, δύσκολα θα φύγουν με οτιδήποτε θετικό και σήμερα. “Βλέπουμε” ένα ανοιχτό και χορταστικό ματς, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.85 στην Betshop.
Η μπόμπα μας προκύπτει από το παιχνίδι Σετούμπαλ – Μπενφίκα. Αμφότερες θα παρουσιαστούν βαθμολογικά αδιάφορες στο σημερινό παιχνίδι, μιας και η Σετούμπαλ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, ενώ η Μπενφίκα ακολουθεί με δυο. Στη μια αγωνιστική που απομένει δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή σκηνικού, έτσι θα ήταν ανώφελο να πάμε με το φαβορί, που δεν είναι άλλο από τους “αετούς” της Λισσαβόνας. Θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω, επιλέγοντας το 1DNB σε απόδοση 5.40 στον Stoiximan.
Ολοκληρώνω με μπάσκετ και την αναμέτρηση Κίμκι – Μπαρτσελόνα. Η παρολίγον ανατροπή που έκανε η Μπαρτσελόνα από το -25 με την Μπασκόνια ήταν ό,τι θετικότερο έχουμε δει από την ομάδα στο σερί των έξι ηττών που έχει υποστεί, από Φενέρ, Τενερίφη, Ρεάλ, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα και Μπασκόνια, ψυχολογία χρειάζεται και ίσως βγει κάτι καλό και επιπλέον η εβδομάδα που πέρασε χωρίς αγώνα ίσως να την βοήθησε να βελτιωθεί. Ισχυρή ομάδα στην έδρα της η Κίμκι αλλά δεν επικρατεί εύκολα, η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει τη νίκη που θα βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα και μπορούμε να την εμπιστευθούμε με το πλεονέκτημα των 4.5 πόντων. Με ρίσκο επιλέξαμε την Μπαρτσελόνα +4.5 σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

bethome.gr


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ... http://ift.tt/2pRKBbp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου