Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σάκη Ρουβά, «είσαι σκέτο παρακράτος»

Δημήτρης Κανελλόπουλος στην Εφημερίδα των Συντακτών

(Πολύ) βαρυσήμαντη δήλωση Σάκη Ρουβά. Σχήμα οξύμωρο μια και δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση το «βαρυσήμαντη δήλωση» και το «Σάκης Ρουβάς».

Έλα όμως που αυτό αποτελεί μία πραγματικότητα αφού σήμερα το πρωί ο Σάκηςένιωσε την ανάγκη να μοιράσει μία γραπτή δήλωσή του όπως κάνουν και οι πολιτικοί με τα non paper. Μόνο που προσωπικά δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει...

1ο μπέρδεμα: «Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο είναι ότι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι κάνει είναι σωστό. Και τα επαναλαμβάνει».
2ο μπέρδεμα: «Η εντολή που πήρε από τον λαό δεν ήταν να πάρει την εξουσία και να παραμείνει εκεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος και χρόνου συνεχίζοντας τις προσπάθειες μέχρι να αισθανθεί οτι δεν απέτυχε!»
3ο μπέρδεμα: «Το θέμα δεν ειναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει οτι δεν ήταν λάθος επιλογή».
4ο μπέρδεμα: «Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε στους στόχους που έθεσε η κυβέρνηση;»

Μόνο σε ένα πράγμα ήταν απολύτως κατανοητός ο Σάκης (μας), το εξής: «Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να δώσει την θέση της σε μια κυβέρνηση οικουμενικής εθνικής σωτηρίας!».

Να επανέλθει ο Αντώνης Σαμαράς ας πούμε, να μπει στην κυβέρνηση και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Να το γιορτάσουμε και με μία συναυλία αν είναι, ήδη μετά το «Άξιον Εστί» ο Σάκης Ρουβάς θα μπορούσε να τραγουδήσει και το «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει».


from ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://ift.tt/1ICNJEY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου